La primera assemblea, un èxit rotund

Tot i no haver comptat amb cap suport extern per fer la convocatòra, que a més ha estat molt recent, 45 persones van assistir ahir a la primera assemblea d’AHC al Casal Pere Quart. Els assistents, a més de afirmar repetidament la importància de l’organització i la mobilització en aquesta lluita, van convidar a la resta d’afectats de la ciutat a ‘treure’s la careta de la por’ perquè no són culpables de res, denunciant d’aquesta manera la culpabilització de la pobresa que pateixen els centenars de sabadellencs que no poden pagar la hipoteca i estan en perill de desnonament.

En aquesta primera trobada tots els assistents van celebrar reiteradament la iniciativa i van agafar ahir el compromís de plantar cara, començant per AQUEST DIMECRES 30 DE MARÇ, A LES 9:00h, A LA PLAÇA PICASSO. Aquesta convocatòria servirà per fer front al desnonament de dos companys del col·lectiu, el Napoléon i la Maria, i dels seus dos fills.

Dació en pagament ja!

Stop desnonaments! Assenyalem la banca, la veritable culpable, i la complicitat política!

Junts ho podem tot!