AHC i La PAH se sumen a la manifestació del 15 de maig “Democràcia real ja!”

El proper 15 de maig es celebren, en 44 municipis del país, manifestacions simultànies amb el lema “Democràcia Reial Ja! No som mercaderia en mans de polítics i banquers “.

Des de la PAH, i també des del col·lectiu de Sabadell Afectats per la Hipoteca i la crisi, ens sumem a aquesta iniciativa ciutadana perquè creiem que la classe política és la responsable que l’accés a l’habitatge no estigui garantit ni regulat pels poders públics, obligant-nos a recórrer al crèdit hipotecari, és a dir, als bancs, per accedir a un bé que és de primera necessitat. I veiem com els bancs, a causa de la crisi, l’augment dels tipus d’interès i l’atur, ens foten fora dels nostres habitatges deixant-nos amb un deute de per vida mentre reben quantioses ajudes públiques que paguem entre tots i totes nosaltres.

Els i les convocants de la manifestació inclouen entre les seves demandes de mínims la dació en pagament, una proposta llançada en el seu dia per la PAH i que, tot i que avui en dia compta amb un amplíssim suport social, no ha estat recolzada pels grans partits polítics al Congrés.

Per tot això creiem oportuna l’exigència d’una democràcia real i de polítiques que responguin a les necessitats de la ciutadania i no a les bancs i agents financers.

Convocatòria a Barcelona: Diumenge 15 de maig, Plaça Catalunya, 18h.

Convocatòria PAH a Barcelona: Ens trobarem a partir de les 17:30 h davant de la seu del Banc d’Espanya (situat a la Plaça Catalunya cantonada amb Portal de l’Àngel) per anar tots i totes junts sa la manifestació.

Més informació:

http://democraciarealya.es/

http://democraciarealjabarcelona.blogspot.com/