Comença la recollida de signatures per la moció de la PAH al proper Ple!

El proper 4 d’octubre presentarem una moció al Ple de l’Ajuntament de Sabadell que, a grans trets, insta al govern a regular la dació en pagament i compromet el consistori en mesures concretes per posar-se de la banda dels afectats, oposar-se als desnonaments i aplicar mesures encaminades a garantir el dret a l’habitatge dels sabadellencs.

POTS DESACARREGAR-TE EL FULL DE RECOLLIDA DE SIGNATURES AQUÍ, i portar-lo qualsevol dimecres a l’assemblea setmanal del col·lectiu, al local de l’AV de Torreguitart. Pots llegir aquí el text sencer de la moció.

IMPORTANT: les entitats que doneu suport a la iniciativa envieu un correu a afectats.sabadell@gmail.com abans de final d’aquest mes.

Estigueu atentes a les convocatòries que vé una tardor calenta de mobilitzacions fins la victòria!