Nou curs, nova campanya i una gran manifestació!

Davant la creixent onada de desnonaments. Davant la dramàtica situació en què es troben centenars de milers de famílies. Davant unes administracions públiques sense voluntat política per donar resposta a una situació d’autèntica emergència habitacional. Davant d’un Estat fallit incapaç de garantir els drets més elementals i de tallar la sagnia de desallotjaments que es produeixen cada dia (més de 240 a tot l’Estat). Davant uns poders públics que prioritzen els beneficis de la banca a la solvència i supervivència de les persones. Davant l’actuació antidemocràtica i caciquil de PSOE i PP que bloquegen a la taula del Congrés la ILP sobre dació en pagament retroactiva, moratòria de desnonaments i lloguer social promoguda entre altres organitzacions per la PAH. Davant als nous dispositius que pretenen desactivar les concentracions ciutadanes contra els desnonaments, ENCETEM UNA NOVA CAMPANYA:

OBRA SOCIAL LA PAH: Una campanya que persegueix la reapropiació ciutadana d’aquells habitatges buits a mans d’entitats financeres fruit d’execucions hipotecàries. De manera que en aquells casos en què les concentracions ciutadanes no aconsegueixin paralitzar els desallotjaments la PAH donarà suport i donarà cobertura a les famílies perquè no es quedin al carrer. L’objectiu és triple: Primer, recuperar la funció social d’una habitatge buit per garantir que la família no quedi al carrer. Segon, aguditzar la pressió sobre les entitats financeres perquè acceptin la dació en pagament. I tercer, forçar a les administracions públiques a adoptar d’una vegada per totes les mesures necessàries per garantir el dret a un habitatge. (+ info aquí)

I RECORDEU, AQUEST 25 DE SETEMBRE, MANIFESTACIÓ ESTATAL DE TOTES LES PAH’S. La de Catalunya: