Xerrada sobre ‘swaps’ hipotecaris a càrrec del Col·lectiu Ronda

El Col·lectiu Ronda impartirà una xerrada a Sabadell adreçada a les persones afectades per la contractació de swaps hipotecaris per resoldre dubtes i oferir informació sobre com procedir i recórrer a l’administració de justícia per aconseguir la nul·litat d’aquests productes financers.

Oscar Serrano, advocat del grup Jurídic Social especialitzat en casos de malpraxis bancària, serà l’encarregat de conduir la sessió i explicar quins són els nombrosos arguments jurídics que es poden contraposar a la comercialització irregular de swaps i altres productes financers d’alt risc per part de les entitats financeres.

El Col·lectiu Ronda és una cooperativa dedicada a l’exercici del Dret, la defensa dels legítims interessos de les persones i l’assessorament a entitats d’economia social.