Membres del col·lectiu imputats pels fets del 5 de gener

Diversos membres del nostre col·lectiu d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell han estat imputats pels fets del passat 5 de gener, quan l’acció que estàvem realitzant va ser interferida violentament per Mossos de paisà.

De moment, dues persones han rebut notificació per declarar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra (Carretera de Prats) aquesta mateixa tarda a les 17.00h. Tenim constància que s’acusa, almenys a una d’elles, per resistència i desobediència a l’autoritat.

Entenem que aquesta persecució respon a la solidaritat desplegada després de ‘La Cavalcada de la PAHC’ i de la repercussió mediàtica que ha posat en evidència l’actitud repressiva i desmesurada d’aquest cos policial.
Seguirem informant.

Pel moment, seguim treballant per assenyalar els culpables i còmplices de la violació sistemàtica del dret a l’habitatge.