No farán fora el Santos i l’Ana

El Santos i l’Ana son dos membres de la plataforma que ens acompanyen des de fa molt temps. Són una parella increïble que no es perden ni una de les nostres assemblees i que a més s’apunten a totes les accions, sigui a l’hora o al lloc que sigui. També van a totes les assemblees dels indignats del seu barri, es tanquen al CAP quan fa falta, van a les manis, desnonaments, etc. En definitiva, són la viva imatge de la fortalesa i la dignitat i per aquest motiu volem que el seu cas tingui tot el ressó possible i per això necessitem ser molta gent.

Doncs bé, ara és el moment de ajudar-los amb ells.

Des de la Plataforma d’Afectades per la Hipotéca i la Crisi de Sabadell convoquem per aquest dijous 12 una acció a Barcelona per demanar al banc la dació en pagament i sobretot que els deixi viure a casa seva en règim de lloguer social.

No tolerarem que es faci fora de casa seva aquesta parella. No tolerarem que el banc els expulsi del que ha estat la seva llar des de fa 30 anys, es per això que us necessitem a totes el dijous a les 10:15h, Ronda Universitat amb Balmes, a Barcelona!

Si voleu venir amb nosaltres des de sabadell poseu-vos en contacte al facebook de la PAHC.