Banca Cívica enganya i fa fora la gent de casa!

La Loli i el Paco són una parella de sexagenaris que sobreviuen amb una única pensió.

Van començar a tenir problemes amb la seva hipoteca quan el Paco va tenir una malaltia greu. Sent autònom això va significar que no van poder fer front a la hipoteca.

Després de mesos lluitant per intentar que el Banc s’assegui a negociar amb les nostres companyes l’entitat es nega a acceptar la dació en pagament. Tampoc accepta com a possibilitat cap mena de lloguer social i sembla que a més de deixar-los amb el deute de per vida vol deixar el pis buit i la família al carrer. Hem exhaurit ja totes les vies de dialeg amb l’entitat i per tot això ens veiem obligades a anar fins a Barcelona per seguir pressionant i per fer publica aquesta injusticia per tots els mitjans necessaris.

Així doncs, des de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell exigim a Banca Cívica que acceptin la dació en pagament total i sobretot que deixin que aquesta família pugui seguir en el seu habitatge en règim de lloguer social.

Per això us convoquem a tots el proper Dijous 31 a les 9:00 a l’estació de FGC de Sabadell Rambla o a les 10.30h a la Oficina Banca Cívica (C. Aribau 187) si voleu venir directament.