Contra la banca, acció, acció i acció

la PAH a bankia
Mosso protegint Bankia

En aquests dies hem tingut i tindrem accions molt importants a oficines bancaries per denunciar les seves accions i per lluitar per defensar el dret a l’habitatge davant l’usura bancaria.

Les accions han començat fortes quan, avui divendres, a prop de dos quarts de dues les companyes que es trobaven dins una oficina de Bankia per demanar un aplaçament s’han vist envoltades pels mossos d’esquadra.

L’acció havia transcorregut amb normalitat des de poc més de les 11 del matí hora en que les companyes de la PAHC han entrat a l’oficina per exigir que el director es reunís amb la família afectada. Passades unes hores la negociació semblava que avançava bastant be i només faltava una confirmació de l’aplaçament del desnonament quan han aparegut els mossos d’esquadra i han identificat a les companyes a dins.

Després d’uns moments de tensió els mossos han obligat a sortir de l’oficina pero no hi ha hagut més conflicte.

Tot i els moments de tensió viscuts ens alegrem d’informar que s’ha aconseguit l’aplaçament gràcies a la pressió i el suport de totes.

Volem aprofitar aquesta acció per denunciar les pràctiques totalment immorals de Bankia que en aquests dies està en boca de tots ja que s’està estudiant una injecció de diners públics per valor superior a 7.000 milions d’euros que se sumaran als 4.465 milions d’euros que ja van rebre el 2010. Ens sembla especialment indignant que l’estat rescati els bancs en lloc de les famílies i que els bancs, segueixin executant 159 desnonaments diaris a tot l’estat.

A més d’aquesta victòria també tenim una acció propera en les que necessitarem la vostra col·laboració per defensar-nos de les agressions de la banca.

És el dimecres 23 i volem aturar un desnonament abans que es produeixi. Hem quedat al creuament del carrer de Llonch amb la Gran via a les 10 del matí.

Acció cancel·lada per haver mogut fitxa l’entitat en la negociació.

Hem obtingut una victória avui, ajude-nos a aconseguir-ne una més la setmana vinent!