Les mentides de Catalunya Caixa

Des de la PAHC volem desmentir algunes de les mentides que amb les declaracions de Catalunya Caixa a EFE s’han difós sobre #habitatgePAHsbd.

En les seves declaracions a EFE Catalunya caixa afirmava que només era propietària de tres dels habitatges de l’edifici en un intent de donar a entendre que a l’edifici hi havien habitatges que havien estat ocupats i que podien pertànyer a particulars.

Aquesta mentida a mitjes i manipulació completa pretén posar en entredit l’acert de la PAHC a l’hora de triar l’habitatge a ocupar.

Des de la PAHC volem deixar clar que l’edifici només compta amb tres habitatges i que l’edifici sencer es propietat de Catalunya Caixa i que la PAHC es va assegurar que tots tres pisos estiguessin desocupats abans d’iniciar l’alliberament.

Amb les seves declaracions Catalunya Caixa també ha dit que els pisos estaven a la venda i disponibles per llogar per un preu molt assequible. Gràcies a la colaboració de les veïnes hem descobert que no només els pisos estaven buits sinó que amb prou feines s’hi havien fet visites (fins al punt d’estar inundats durant mesos els patis interiors de l’defici). També hem descobert que el motiu pel que els pisos restessin buits era degut a l’alt preu que demanaven per al seu lloguer. Segons ens han explicat unes veïnes que havien tingut interès en llogar un dels habitatges fa mesos hem pogut saber que els demanaven fins a 800€ mensuals un preu totalment desorbitat per uns pisos que es troben en un dels barris més pobres i oblidats de Sabadell i que estan molt per sobre del preu de mercat dels pisos.

Asenyalem les declaracions de Catalunya Caixa com un intent molt barroer de manipulació i els demanem que en lloc de dirigir els seus esforços a tractar de posar l’opinió publica en contra de la PAHC busquin oferir solucions a les families víctimes del frau hipotecari.