Lluitem juntes per un món millor aquest dissabte

Aquest dissabte 26 la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell convoca a les 11:30 a plaça Picasso.

Dissabte ens llevarem per construir un nou dia que marcarà un abans i un després a les nostres vides i per Sabadell.
A partir de dissabte podrem mirar-nos les unes a les altres i no tenir cap mena de dubte que estem lluitant per un món més just i millor. Perquè lluitem per construir una ciutat en la que el dret a l’habitatge és una realitat i no un miratge.
Recordeu, necessitem ser moltes per aconseguir les nostres fites. Aquesta setmana us demanem a totes que, amb més ganes i forces que mai, ens trobem dissabte 26 a les 11:30 a Plaça Picasso, del barri de Campoamor.
Omplim la plaça i demostrem, a l’1% de la societat que acumula més calers, que el poble té molt més a dir.