Reunió d’afectats per la Hipoteca a Barberà del Vallès

El proper dimarts a les 20:30 s’ha organitzat una reunió d’afectats per la Hipoteca a Barberà del Vallès de la que participaran membres de la PAHC de Sabadell.

Segons les organitzadores “La idea de la trobada es mesurar forces i pensar estratègies” i també “caminar cap a un espai on la gent directament afectada per la estafa de les hipoteques ialtres, i gent que es senti solidària, pugui crear un espai de empoderament i autoorganització que allà on s’ha fet ha demostrat una gran potència”.

La reunió es a les 20:30 a Tangram (Pintor Goya, 41, Barberà del Vallès) i us convidem a totes a assisti-hi. Especialment si sou de Barberà, si creieu que podeu col·laborar en aquestprocés de creació o si sou afectades per la hipoteca.

Des de la PAHC de Sabadell desitgem molts ànims a les companyes de Barberà.