Vols coneixer la PAHC o firmar la ILP?

Amb el maig entrem de ple a la primavera i amb la primavera es multipliquen les accions de la PAHC així com les xerrades i altres oportunitats per conèixer-nos.

Comencem el divendres 11 a les 18:30 amb una xerrada de presentació de la PAHC i de la ILP a la plaça de l’ajuntament de Barberà del Vallès.

Aquest dissabte 12 participarem de la manifestació internacional convocada per els moviments d’assemblees populars/indignats/occupy dins el bloc de la PAH. Podràs trobar-nos a partir de les 14:00 amb taules per recollir firmes a Plaça de Catalunya (Barcelona) i durant el recorregut de la manifestació. Busca els globus verds!

Diumenge i dilluns (13 i 14) col·laborarem amb els actes que organitza el Moviment indignació 15M de Sabadell. Diumenge fent una xerrada a la plaça del Pi de 19:00 a 20:00 i dilluns ens podràs trobar recollint firmes a l’aplec de la Salut i fent una xerrada de presentació de la plataforma i la ILP a la plaça de la creu de Barberà (també de 19:00 a 20:00).

A més dilluns 14 de maig també ens podreu trobar fent una xerrada de presentació a Sant Quirze. A les 20:00 a la plaça Anselm Clavé

I pel que fa a dimarts 15 de maig només us podem dir que reserveu el matí ja que tenim actes molt especials reservats per als actes que es realitzaran a tot l’estat amb el lema “acampa a la banca”.

Acosta’t a qualsevol de les accions programades si vols firmar la ILP!