Bankia vol deixar una família amb fills al carrer

El Santiago i la Mari Carmen són un matrimoni amb dos fills petits. Degut a la situació precària de tota la familia van ocupar un pis buit propietat de Bankia ara fa quatre anys. Quan van entrar al pis aquest es trobava en unes condicions lamentables, se’n van fer càrrec i van arreglar tots els desperfectes. Les veïnes, amb els que tenen molt bona relació, en poden donar fe.

Després de la negativa de Bankia per aconseguir un lloguer social al pis, Bankia va fer denúncia i s’enfronten ara a un desallotjament que podria fer-se efectiu en qualsevol moment a partir de divendres.

Bankia tracta aquesta família com a criminals mentre els seus directius han enfonsat tota l’entitat i part de l’economia de l’estat. Aquests irresponsables, que juguen amb els diners de totes i marxen amb indemnitzacions milionàries sense que ni tan sols puguem investigar les irregularitats comeses, són els que fan anar a la policia a treure aquest matrimoni i els seus fills de la seva llar.

Les veïnes ens han explicat que aquest pis portava ja dos anys buit abans de ser ocupat, i estava buit precisament perquè l’entitat bancaria havia desnonat la família anterior per no poder fer front a la hipoteca.

Per tot això ens unim a la campanya de suport de les veïnes, que ja estan recollint firmes perquè volen que aquesta família es quedi a casa seva. A més a més convoquem a tothom divendres 8 de juny a les 11 del matí davant la casa d’aquesta família, al carrer Cartago 22 a Can Puiggener on farem una roda de premsa per explicar la situació als mitjans de comunicació.

Recull de notícies
Ràdio Sabadell
isabadell