Un cas més de la lluita de la PAHC contra el Santander

La Rafi, el Ramón i la seva filla de 17 anys no tenen l’oportunitat de començar una nova vida perquè el BANCO SANTANDER els vol fer fora de casa i deixar-los amb un deute de 154.000 euros que els condemnarà de per vida. La família sencera viu amb una pensió de 500 euros i amb un dels membres malalt i amb incapacitat per a treballar.

El BANCO SANTANDER els va acceptar que un possible comprador que la família havia trobat aportés 100.000 euros en efectiu per, així, quedar sense deute. Però la setmana passada el banc va pujar el preu i no accepta aquest tràmit si el comprador no aporta, com a mínim, 170.000, quantitat inassumible. Quan Rafi i la seva família pensaven que podien solucionar el seu cas, el BANCO SANTANDER va trencar la seva paraula apujant el preu abusivament.

El sr. Botín, propietari de l’entitat, ha estat imputat en diverses ocasions per delictes fiscals, estafa i evasió d’impostos. Però la família Botín i el BANCO SANTANDER segueixen obtenint beneficis milionaris a costa de fer fora de casa seva a milers de famílies treballadores.

Des de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell denunciem l’abús de poder que el BANCO SANTANDER està duent a terme amb aquesta família. Constatem que Rafi i la seva família han fet enormes esforços per a trobar compradors i arribar a una solució però han topat amb el silenci, el menyspreu i l’arrogància d’aquest monstre capitalista. Demanem que l’entitat respongui a la responsabilitat que li pertoca.

La Rafi i el Ramón estaran cada dia davant de l’oficina del passeig de Santander, com ja ho estan fent des de fa més d’un més la Conchi i el Vicente, fins que aconsegueixin la dació total. Vine a mostrar el teu suport!