Pausa a l’agost

Després d’un any i mig treballant sense parar vam decidir, a la última assemblea, fer una pausa de tres setmanes per reprendre forces i tornar, preparades, a finals d’agost.
Hem estat treballant sense parar durant molt temps, molt sovint amb els ritmes marcats per les entitats bancaries i els processos hipotecaris. Sentim entre totes que hem d’aprofitar aquest mes en que no hi ha desnonaments i els jutjats no treballen per fer una petita pausa, agafar perspectiva, deixar volar la imaginació i tornar al setembre amb moltes més ganes i idees. Disposades entre totes a redoblar esforços i a marcar nosaltres l’agenda d’un nou curs.
Aprofitarem també aquests dies per la reflexió i la valoració. Una valoració que no serà fàcil ja que amb el que portem d’any hem tingut moltes victòries i algunes derrotes a nivell local, com a PAH i també al conjunt de la societat.
Victòries que ens toquen de prop n’hem tingut moltes, però també hem patit detencions i repressió.
Com a PAH hem aconseguit un nivell de visibilitat molt gran i hem donat una gran empenta al gran projecte que es la promoció de la ILP per la dació en pagament.
Tot i així les derrotes més grans són aquelles que ens infligeix el sistema caníbal en que vivim immerses. La pitjor expressió d’aquestes és el nou record de desnonaments assolit durant el 2012.
Per tot això sabem que la reflexió és necessària com ho és tornar amb forces per seguir lluitant perquè uns números com aquests no es repeteixin. Perquè cap família més es quedi al carrer. Per aturar, d’una vegada, la injustícia que suposa el nostre sistema hipotecari.

Així doncs la propera assemblea de la PAHC serà el dimecres 29 d’agost a les 19:00 davant del local Polivalent del nord.