Taller de Teatre de l’Oprimit


Des de la PAHC i Teatreaviesas us volem convidar a totes a un esdeveniment molt especial. Aquest dissabte les companyes de la PAHC amb l’ajuda de Treateaviesas farem un taller de teatre de l’oprimit que desembocarà en una obra que es representarà a la tarda.

El taller servirà per a reforçar els espais d’expressió de les persones afectades. El taller servirà per compartir les històries viscudes per les persones afectades per les hipoteques i la crisis. Per plantejar les preguntes que ens sorgeixen en forma de teatre, i després, poder assajar respostes concretes a la plaça, al carrer, davant els responsables de la crisis i els possibles aliats, de manera col·lectiva, creativa i crítica.

A més aprofitarem l’experiència per seguir demanant l’aprovació de la ILP per la dació en pagament, contra els desallotjaments i pel lloguer social.

Si voleu venir al taller hem quedat a la Mekanica a les 10:00 (cadascú s’ha de portar el dinar i el taller durarà fins les 18:30) o sinó us esperem a la representació a les 19:00 a la plaça de l’ajuntament.