Comunicat de suport als companys multats

Dos companys de la PAHC han estat multats per, segons la notificació, per organitzar una manifestació de la PAHC i una vaga general.

Reproduïm a continuació el comunicat de suport als companys de Sabadell Lluitant, la coordinadora de lluites de la ciutat.

El darrer 5 d’Octubre, Pau Llonch i Oriol Sorolla, militants de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell i de la Xarxa Anticapitalista Sabadell lluitant, van rebre una notificació del Departament d’Interior on se’ls imputava una sanció, de 300 a 30.000 €, per ser considerats ‘promotors i organitzadors’ d’una manifestació pel dret a l’habitatge convocada a la nostra ciutat el darrer 3 de febrer. Segons el Departament d’Interior la sanció respon a que la manifestació no havia estat comunicada prèviament.

De la mateixa manera l’Oriol, a més, ha rebut una altra sanció de les mateixes característiques pel piquet convocat durant la vaga general del 29 de Març a la nostra ciutat, on va ser identificat, amenaçat i agredit pels cossos repressors.

Dos companys de la PAHC han estat multats per, segons la notificació, per organitzar una manifestació de la PAHC i una vaga general.

Reproduïm a continuació el comunicat de suport als companys de Sabadell Lluitant, la coordinadora de lluites de la ciutat.

En resposta a aquests fets des de l’assemblea de Sabadell lluitant i els col·lectius que la formem volem fer les següents consideracions.

-Exigim la immediata retirada de les sancions als nostres companys al considerar-les injustes i fruit d’una estratègia de la conselleria d’interior per reprimir les creixents mobilitzacions en resposta a les dures retallades de drets socials, laborals, i nacionals que amb el pretext de la suposada ‘crisi’ capitalista estan imposant a les classes populars des de el govern català i l’estatal.

-Condemnem enèrgicament l’actitud repressiva i antidemocràtica que mostra la conselleria d’Interior i el cos de Mossos d’esquadra davant aquells que, dia rere dia, lluiten per defensar els drets socials de la classe treballadora.

-Volem expressar la nostra més profunda solidaritat amb el Pau i l’Oriol pel seu compromís amb les diverses lluites de Sabadell.

-Encoratgem al conjunt de la militància, i a les classes populars, de la nostra ciutat a participar de les properes convocatòries, tant en solidaritat amb els represaliats com per la defensa dels drets fonamentals, ja que queda palès que només per la via de l’acció, la mobilització al carrer i la confrontació amb els responsables de mantenir aquest sistema injust i repressor, serem capaços de recuperar els nostres drets, la veu i la dignitat.

La repressió no ens tallarà les ales. La lluita continua!

Sabadell, 16 d’Octubre de 2012