Nova recollida massiva de firmes

Tal i com ja hem fet en diverses ocasions, i degut a l’èxit viscut, aquest dissabte 27 d’octubre tornarem a estar al carrer fent una recollida massiva de firmes per a la Iniciativa Legislativa Popular per portar al Congrés dels Diputats una modificació de la llei hipotecaria. Com recordareu l’ampliació del termini de recollida de firmes s’ha ampliat fins gener, però sols l’hem demanat per poder fer més evident la força de la PAH en aquesta ILP, perquè estem segures d’haver aconseguit ja les 500.000 firmes.

Amb aquesta ILP volem aconseguir que s’inclogui en la llei hipotecaria la dació en pagament amb efectes retroactius, la paralització dels desnonaments quan es tracti de vivenda habitual i el lloguer social en aquesta vivenda. Objectius bàsics i essencials en la lluita de les PAH. Podeu llegir-ne més a la web Que no te hipotequen la vida.

Demà ens podreu trobar al lateral de la plaça doctor Robert (al costat del Zara) i a l’Eix Macià (davant del corte inglés). Hi serem des de quarts d’onze fins que el temps i la llum ens deixin. Així, que si encara no heu firmat, o teniu amics i familia que no ho ha fet aprofiteu dissabte per fer-los signar.