Aquest dimecres 14 Vaga!


La PAHC, dins del colectiu Sabadell Lluitant convoca a la vaga aquest dimecres 14 de novembre.
Des de la PAHC volem aprofitar aquest dia de vaga per reivindicar, també, els nostres drets socials, polítics i d’habitatge a més dels laborals.
Des de la PAHC som molt conscients que l’agressió a la classe treballadora va molt més enllà de l’explotació laboral. Patim l’agressió de la banca a diari, la despossessió més brutal al veure’ns privades d’allò tan bàsic com és l’habitatge.
També som conscients que aquesta vaga ha d’incloure tothom i ha de ser una vaga de nosaltres, les saquejades, contra ells, els saquejadors. La vaga ha d’incloure les aturades, les treballadores de la llar, les treballadores en negre totes les que sabem que un sistema que empeny la gent al carrer, la misèria i la mort mentre permet que uns pocs acumulin tota la riquesa és profundament injust i profundament immoral.
És per això que la PAHC convoca a la manifestació organitzada per Sabadell Lluitant aquest dimecres a les 11:30 a l’Eix Macià (davant del Corte Inglés).
Es per això que aquest dimecres cridarem més fort que mai Aturem les agressions a la classe treballadora.
Evidentment, també és per això que aquest dimecres no farem la nostra assemblea habitual. La propera assemblea serà dimecres 21 a l’hora i lloc habituals.

Ens veiem dimecres al carrer!