Concentració de suport als jutjats


Edició: L’acció ha estat un éxit. Pots veure’n un recull de premsa al final de la notícia.

Com afectades per la hipoteca després de molts intents de negociació amb el Banc Santander i sense que donessin cap solució a les afectades, totes juntes vam decidir fer una gran acció, una acció per fer visible l’arrogància i prepotència d’aquest banc davant famílies que no poden pagar la hipoteca dels habitatges on viuen.
Durant l’acció tres companyes es van encadenar dins de l’oficina mentre la resta de la gent feia soroll dins i fora del banc.

Les negociacions, a partir d’aquell moment, van tornar a estar tant estancades com fins llavors. Encara seguíem intentant negociar amb el Santander que ens van començar a arribar les primeres citacions en las que el banc ens acusava de coaccions.

En total hi han 5 persones imputades. 3 per encadenar-se i 2 més q no sabem ni el per què, només estaven allà i els mossos han volgut denunciar-les també.
A més només les tres persones encadenades van ser identificades durant l’acció, les altres dos imputades han estat identificades pels mossos sense demanar-los aquests, en cap moment, el DNI ni adreçar-se a ells durant l’acció.

L’acusació de coaccions no s’aguanta de cap manera i per tant sabem que guanyarem el judici i que tot plegat es una estratègia de por i desgast contra nosaltres. Volem demostrar que ni la por ni el cansament ens frenaran i per això ens agradaria fer una gran concentració de suport davant dels jutjats aquest dijous 29 a les 9:30.

La repressió no ens atura! Santander es l’autentic culpable, demostre-m’ho davant els jutjats.

Recull de premsa

vilaweb

Radio Sabadell