Els jutges es posicionen a favor de la PAH

Avui s’han publicat diferents articles sobre l’acció d’ahir a Unnim.

Ahir ens vam concentrar a Unnim per demanar l’ajornament del desnonament per la Soraya previst pel proper 27 de novembre. En diferents ocasions ja ens havíem adreçat als jutjats per demanar l’aplaçament, però l’entitat s’hi negava. Després de tota la tarda tancats a la seu vam aconseguir que es comprometessin a fer-nos arribar avui l’ajornament. Així doncs, avui hem rebut el document de jutjats i el desnonament queda aturat per dos anys.  Aquests dos anys són fruit de la lluita diaria de la PAH i ens alegrem molt que aquesta familia pugui tornar a la calma. Això sí, continuant lluitant, perquè això continua i cal que aconseguim la condonació del deute i el lloguer social.

Article a vilaweb

Article de Sabadell en vivo