No és un suïcidi, és un assassinat

foto via @EnekoAnder

Aquests dies els mitjans de comunicació s’estan fent ressò de múltiples suïcidis de gent que, veient-se empesa per la seva situació hipotecària es treu la vida.

Des de la PAH tenim molt clar que aquestes morts no són suïcidis. Son assassinats. Quan hi ha qui te en el seu poder aturar la causa d’aquestes morts i no ho fa pel seu propi benefici en contra del que la ciutadania li demana és un assassí i a més un traïdor al seu poble.

És en mans del PP, com ho ha estat abans en mans del PSOE, aturar aquesta injustícia i complir la proposta de mínims que la ILP presentada per la PAH proposa.

És en mans del PP d’anunciar, a partir d’avui mateix una moratòria total i sense excepcions dels desnonaments. Podrien fer-ho però la pressió dels bancs, sovint poblats pels seus càrrecs retirats, fa que actuïn contra el que el vol la majoria de la societat.

És per això que, un cop més, assenyalarem els culpables.

És per això que aquest dilluns la PAH de Barcelona convoca tothom a les 11:00 del matí a fer una casserolada davant la seu del PP a Barcelona. Porteu estris per fer soroll!

Des de la PAH de Sabadell sortirem a les 9:30 des de l’estació de RENFE de Sabadell Sud.

Però, a més de conèixer els culpables, a la PAH sabem que les persones que es prenen la vida ho fan per què se senten soles davant una situació que va molt més enllà de la por de perdre la casa. Sabem què és passar per aquest procés i sabem que la única solució és organitzar-se i lluitar.

A més d’assenyalar culpables volem recordar que no esteu soles. Que som moltes les que cada dia lluiten i les que guanyen. És per això que us convidem a venir a les nostres assembles i veure que hi ha sortida. Que la sortida passa per posar-se dempeus i plantar cara, acompanyades, sempre, per totes nosaltres.

Veniu doncs a les nostres assemblees, cada dimecres a l’espai polivalent del nord. Cada dimecres a les 19:00 excepte aquest proper dimecres dia 14 ja que estarem de vaga general. Vaga a la que també et convidem a assistir!