Sol·licitud de suspensió dels procediments d’execució hipotecaria

Des de la pàgina web de la PAH Barcelona fan arribar un document per tal de sol·licitar la suspensió de tots els procediments d’execució hipotecaria de vivendes habituals que es trobin actualment als jutjats. Això vol dir, que aquesta sol·licitud pot ser presentada per totes aquelles persones que ja hagin rebut “el totxo” de jutjats conforme el banc o caixa ja ha iniciat el procés de denuncia per impagament de la hipoteca.

Tot i moltes PAH el presentaran aquests dilluns hem pensat que no volíem poder fer-ho totes juntes, així que us animem a totes a venir a la propera assemblea per debatre com presentem conjuntament aquesta sol·licitud.

Cliqueu aquí per descarregar el document.

I per més informació podeu visitar l’entrada de PAH Barcelona del passat dimarts.