desnonament al carrer Florit

DESNONAMENT ATURAT!

——————————

Avui (31 de gener) hem d’aturar un desnonament.
Us necessitem a les 9:00 al carrer Florit número 33.
Us avisem, de nou amb molta urgència i a més som molt conscients que aquest cop no hi ha cap opció de parar-ho als jutjats, és per això que us necessitem a totes a peu de carrer.

El desnonament  d’avui és a més una trista demostració de que tot i que a la PAHC fem molt bé la feina encara no arribem a tothom. Els únics casos que, fins ara, ens hem vist obligats a aturar a la porta són afectades que han arribat a l’assemblea amb data de desnonament ja fixada i molt propera i veient en la PAH la última esperança… si es que veien esperança de cap mena.

Encara ens falta doncs canviar la percepció de molta gent. Necessitem que la força que es respira a les nostres assemblees  s’extengui i deixar de ser víctimes del sistema per ser la força que l’ha de canviar.
Si podeu veniu avui a aturar el desnonament de carrer florit però, sobretot, parleu amb les vostres veines dels éxits de la PAH. Expliqueu que si que es pot (a l’assemblea d’ahir vam informar de 4 dacions totals). Convenceu a tothom de que si es lluita es pot guanyar i que per tant s’han de preparar per la lluitar i venir des del primer dia. Si ho agafem a temps i amb ganes no arribarem mai al desnonament.

Avui aturarem el desnonament i demà guanyarem, no en tingueu cap dubte.