Es resol el cas de l’Ahmed

Després de tot el matí de negociacions entre comitiva de PAH de Sabadell i els responsables d’Unnim hem aconseguit arribar a un acord de dació en pagament lligat a un lloguer social de 120€ a la mateixa casa. Part del lloguer resoldrà el deute i passat el temps del contracte l’Ahmed i la seva família no els quedarà cap mena de relació amb l’entitat.

Des de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell voldríem fer un immens reconeixement al suport que hem rebut per totes les veïnes de Torre Romeu. Així com a tota la gent de Sabadell que ahir es va desplaçar a l’oficina d’Unnim de Torre Romeu en saber que ens desallotjarien.

Voldríem fer un agraïment més, per totes les mostres de suport que s’han fet per tota Catalunya i l’estat espanyol. Ens hem sentit acompanyades en tot moment gràcies a vosaltres.

No obstant no podem oblidar el tracte rebut per mossos d’esquadra aquests dies i recordem que queda obert un procés contra la trentena de membres de la plataforma que han estat identificades. Vam confiar en la mediació dels mossos i en vam obtenir un desallotjament on es va exercir violència innecessària contra la plataforma i les veïnes de Torre Romeu.

De debò, gràcies per totes les mostres de suport. Mai més soles!