Multen a 2 companys de la PAH!

El gener del 2012 la PAHC va organitzar un cercavila per assenyalar el paper dels bancs en l’actual crisi hipotecaria. Durant aquest cercavila un menor membre de la nostra plataforma va ser agredit pels mossos i diverses companyes van ser identificades.
Des d’aquells fets el nivell de pressió a la que va ser sotmesa la PAHC de Sabadell es va disparar i, des de la nostra plataforma, lluny de paralitzar-nos per la repressió vam convocar una nova manifestació.

La manifestació va aplegar moltíssimes veïnes de la ciutat convocades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell, la Federació d’Associacions de Veins de SabadellFederació d’Associacions d’Immigrants del Vallés i el Moviment Popular de Sabadell i va transcorre sense cap mena d’incident ni problema acabant amb la lectura d’un comunicat a la plaça de l’ajuntament.

Durant la manifestació no es va identificar a ningú però la policia, que guarda fitxers il·legals de moltes militants dels moviments transformadors d’arreu, va decidir que l’Oriol Sorolla i el Pau Llonch havien organitzat la manifestació cosa que és ben falsa ja que la manifestació s’assumia des de la PAHC i altres col·lectius.

L’octubre del 2012 ens vam assabentar d’aquestes imputacions i que la multa podia anar de 300 a 30.000 €. Ja en aquell moment vam denunciar la injustícia de la situació i vam anunciar que la repressió no ens aturaria.

Ara ens ha arribat la proposta de sanció de 3.000€ així que tot i que recorrerem aquesta multa que considerem totalment injusta som molt conscients que demanar a l’administració que retiri una multa és intentar convèncer aquells que són jutge i part.

Ho intentarem però sabem que segurament és un cas perdut i que ens tocarà assumir col·lectivament el cost de la multa.

El que aprofitem, ara i sempre, per repetir és que la repressió no ens aturarà ni un moment. No ens farem enrere ni per agafar empenta.