S’ha admès a tramit la ILP gràcies a la pressió popular. El 16 sortim al carrer perquè no la retallin.

Una iniciativa legislativa popular com la presentada per la PAH aquests dies té, un cop recollides i validades les firmes, dos punts claus. L’acceptació a tràmit i el debat parlamentari.
Avui, l’òrgan responsable d’admetre o no a tràmit les iniciatives legislatives havia de realitzar la votació sobre aquest primer pas i el PP, que hi te majoria, havia dit durant el matí, que no acceptaria a tràmit la iniciativa de la PAH.
A la tarda hi ha hagut una concertació simultània a les principals seus del PP de tot l’estat com a part de la campanya de la PAH d’exigir al PP que faci l’exercici bàsic de democràcia d’acceptar una reivindicació amb el 90% de suport popular i amb 1.400.000 firmes recollides.
Gràcies a la descomunal pressió popular el PP ha canviat d’opinió i acaba d’anunciar que admetrà a tràmit la ILP de la PAH.

Així doncs només la pressió popular ha aconseguit superar aquest escull i només la pressió popular pot aconseguir que el PP, que també te majoria absoluta al congrés dels diputats, no bloquegi totalment el debat de la ILP o que se l’apropií desvirtuant-lo com ja ha fet fins ara amb les demandes de la PAH oferint respostes totalment insuficients.

El PP intenta, cedint una mica ara, aturar la onada de justa indignació que li ve a sobre. No podem aturar-nos ni una mica.

És per això que aquest dissabte 16 de Febrer sortirem als carrers de tot l’estat per a exigir que la proposta de llei de la PAH s’aprovi sense tocar-ne ni una coma.

La nostra proposta es de mínims i no podem acceptar que el PP ni cap altre grup la dilueixi per acceptar una llei que no doni solució a totes les famílies.

Per això us necessitem a totes aquest dissabte al carrer. A Barcelona a les 17:00 a plaça universitat o a qualsevol de les altres ciutats que convoquen manifestacions.

El PP intenta, cedint una mica ara, aturar la onada de justa indignació que li ve a sobre. No podem aturar-nos ni una mica. Hem de demostrar que els seus trucs no ens aturen i seguir dissabte amb més força que mai. És per això que la petita victòria d’avui és només nostra. És per això que, si seguim pressionant, seguirem guanyant. Per això hem de sortir totes al carrer i exigir que la ILP s’aprovi sense rebaixar-la ni una mica.