Segueixen criminalitzant-nos. Seguirem lluitant.

Arrel d’una acció per intentar aconseguir una negocació amb el banc Santander l’entitat va denunciar unes quantes companyes de la PAHC que participaven de l’acció i ara han estat condemnades a pagar una multa i les costes del judici.

Des del primer moment hem cregut que tant l’acusació com la sentència eren injustes però assumirem entre totes l’import tant de la multa com de les costes i seguirem endavant. Tot i així considerem il·legítima aquesta multa i valorem que el seu objectiu es fer-nos agafar por a la mobilització.

Per demostrar que no ens faran callar ni els bancs ni el sistema judicial còmplice demà farem una concentració als jutjats a les 9:30 del matí i des d’allà caminarem fins l’oficina que el Banc Santander te a a Rambla 96 on convoquem a una roda de premsa a les 11:30.

Aprofitem la convocatòria per recordar les companyes de Vic que segueixen amb les seves accions contra Banesto (part del grup Santander)

Totes les PAHs caminem unides i la repressió no ens atura!