Concentració de suport a les imputades pel bloc de Gràcia

Com ja sabreu, ahir la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell vam alliberar un 3r bloc de pisos que portava 4 anys buit, propietat de Caixa Penedès-Banc Mare Nostrum.

Arran de l’ocupació, i a diferència de les altres dues vegades, els Mossos d’Esquadra van tenir una actitut totalment bel·ligerant i, no només van identificar la família ocupant d’un dels pisos, sinó que aquest matí, diverses patrulles s’han presentat a les cases particulars de dos membres de la PAHC i de la nostra advocada per tal de citar-los a declarar, sota la imputació de resistència i desobediència.

Per aquest motiu us convoquem a totes a la concentració de suport que farem a les 19h davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra (http://goo.gl/maps/F25Pk) on farem una roda de premsa per tal d’explicar més detalladament els fets i per denunciar l’estratègia de criminalització i assetjament policial que estan patint diverses persones del nostre col·lectiu.

Us hi esperem