Xerrada taller sobre clàusules abusives

Dijous 3 d’octubre a les 18:30 ens reunirem al centre cívic de Can Rull per realitzar una xerrada-taller amb l’advocat de l’ALLAC (Associació Lliure d’Advocats i Advocades de Catalunya) Josep Antoni López.

L’objectiu del taller és resoldre dubtes sobre el procés d’execució hipotecaria, repassar els passos del procés i resoldre les qüestions que tinguem. La xerrada va dirigida als integrants de la PAH, per recordar aquells passos bàsics i dotar-nos de més eines i ser conscients de tots els nostres drets, per persones alienes a la PAH, que poden aprofitar per acostar-s’hi, o que tenen dubtes sobre com els poden afectar les clàusules abusives de les que tant s’ha parlat, i a advocats o advocades que estiguin interessats.

La intenció de la jornada és resoldre dubtes, dels més bàsics a aquells més complexes. Si tens un dubte, no et quedis a casa, vine i pregunta!

Pots descarregar aquí el cartell per ajudar-nos a fer-ne difussió:
Català
Castellà