LA PAH amb la Quartera, dinar aquest dissabte

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell ha estat sempre molt agraïda amb la gent de Can Capablanca perquè han estat molt atents i ens han deixat disposar del seus espais quan els hem necessitat, ens ha donat suport amb les seves campanyes i ens ha fet sentir un col·lectiu més del seu projecte. Ara, definitivament, podem dir que en formem part, junt amb la resta d’entitats que treballarem per fer d’aquest nou espai un punt de referència a nivell cultural i de lluites a la ciutat.

Doncs bé, la PAHC ha crescut i també ho ha fet el Capablanca. El capablanca ha crescut i ho han fet, sobretot, els diferents col·lectius amb els que col·labora. És per això que totes plegades necessitem més espai i tirem endavant la Quartera el nou espai d’entitats just al costat del casal. Us copiem el text de presentació a continuació:

Després de 12 anys de projecte i 4 anys des de la inauguració del nou casal, Can Capablanca, una vegada més, podem dir que s’ha quedat petit. I s’ha quedat petit en tots els sentits, en termes d’espai, evidentment, però també en termes de projecte polític i social, de participació, d’ús,…El suport d’una desena d’entitats que ja són part de Can Capablanca, les 200 persones sòcies que en formen part així com les 10 activitats setmanals que s’hi fan (reunions, tallers, actes, xerrades…), i, per tant, el prop de 500 activitats anuals que si realitzen, i també els centenars de persones que hi passen cada setmana evidencien aquesta realitat.

És per això que a Can Capablanca, juntament amb les Cooperatives de Consum Treu Banya i el Teixit de la Terra, la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell, la Comissió de Festes Populars de Sabadell, l’Espai Cuina i Cultura de Can Capablanca i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi, hem agafat aire i ens hem llençat a la creació de LA QUARTERA, un nou espai polivalent que aspira a ser un aglutinant i creador de projectes culturals a la nostra Ciutat.

Per donar-vos a conèixer àmpliament aquest projecte us proposem que vingueu a participar en el DINAR i PRESENTACIÓ DE LA QUARTERA que realitzarem el proper dissabte 23 de novembre al Casal. El preu del dinar serà de 10 €, els beneficis aniran destinats a l’adequació de l’espai de la Quartera. A les quatre, després de dinar, farem la presentación del projecte.

Esperem que la proposta us engresqui tant com a nosaltres i ens podem trobar el 23 tot dinant!