Et sumes al totSUMA de La Quartera?

Tal i com t’explicàvem en l’anterior entrada, la PAHC de Sabadell ja formem part d’aquest gran projecte col·lectiu anomenat La Quartera, un nou espai físic adjunt a Casal Can Capablanca que pretén reforçar l’espai social i polític creant una xarxa per la transformació de la nostra ciutat.

Què hi farem a La Quartera?

La Quartera és la nau adjunta al Casal Can Capablanca que hi ha al carrer Comte Jofre de Sabadell. Es tracta d’una nau d’una superfície rectangular de 20×8 amb dues entrades, una sala diàfana on tindran cabuda les activitats que organitzin les diferents associacions que l’integren i d’altres que la sol·licitin.

– Serà la base i assentament de les cooperatives de consum, que l’utilitzaran de secretaria i per guardar els aliments i serà el punt de trobada per recollir les cistelles de menjar ecològic.
– Serà l’espai on emmagatzemar materials d’entitats que no disposen d’espai suficient.
– Serà un lloc on poder realitzar assemblees, conferències o reunions que necessitin d’espai degut al volum de gent convocada.
– I per a la PAHC de Sabadell serà un espai que seguirem disposant per fer les nostres trobades de la Comissió de Suport i altres assemblees i reunions que necessitem.

Però per aconseguir tot això, necessitem finançament!!

I és per aquest motiu que hem engegat la campanya de micromecenatge a totSuma on tothom pot fer la seva aportació, per petita que sigui, i aconseguir entre totes que La Quartera es faci realitat.

FES-TE SUMADORA! FEM QUARTERA!

+ INFO: FACEBOOK TWITTER totSUMA