Catalunya Caixa es guanya a pols una nova mobilització de la PAH

La PAH ha decidit no esperar més després de mesos d’incompliment dels compromisos adoptats per part de l’entitat bancària

Sabem que les bones paraules són el maquillatge més habitual utilitzat per la mentida, de manera que se’ns mostri el més atractiva possible. Sabem que la confluència d’incompetència i inoperància és la marca de Catalunya Caixa; la marca que ens enganya, ens estafa, trenca acords i que, seguint la tònica del moment actual, es queda tant ampla. Malgrat que tenen constància d’uns 700 afectats per la seva entitat, aquesta no ha tingut la més mínima intenció de solucionar més enllà d’una petita part d’aquests casos.

A la PAH tenim paraula i vam aturar la darrera campanya contra l’entitat a l’espera d’obtenir resultats. Els vam advertir que si no respectaven els mínims acordats tornaríem i, un cop més, aquests resultats no els ha vist ningú.

Els acords en ferm als quals es van comprometre després de les últimes accions contra Catalunya Caixa van ser els de canviar la seva política de préstecs personals; mantenir reunions periòdiques amb la PAH aportant solucions d’entre 15 i 20 casos setmanals i a acceptar lloguers socials que no superin el 30% dels ingressos de la unitat familiar. Aquests compromisos no s’han complert.

Per aquest motiu, reprenem la campanya contra Catalunya Caixa de forma indefinida i aquesta vegada la farem grossa. Paraula de PAH!

Els nostres objectius són:

  • Dació en pagament a zero, sense cap tipus de romanent o préstecs addicionals
  • Lloguer màxim del 30% dels ingressos de la unitat familiar (en cap cas és comptabilitzarà l’ajuda familiar de 426€ ni PIRMI)

  • Lloguer al mateix habitatge (si la persona ho demana) del qual s’obté la dació i sempre per un mínim de 5 anys.

  • Agilitat en la gestió i resolució dels casos per part de CX (com a màxim un mes)

  • Condonació del deute de les famílies que tinguin el procés judicial ja finalitzat

  • Retirada immediata de la demanda interposada per part de Catalunya Caixa contra els companys de la PAH Rubí