Per tots els mitjans

La PAHC de Sabadell s’acosta als seus tres anys amb cada cop més fronts oberts.
Cada cop som més a les nostres assemblees, portem ja tres blocs alliberats per l’obra social i una gran quantitat d’ocupacions individuals assessorades als nostres tallers d’ocupació. És per això que no deixem cap pedra sense girar ni cap àmbit on no anem a fer sentir el nostre missatge.

Els que compartim avui són doncs una part més de la nostra lluita. Al primer la Debo presenta la proposta de moció presentada per la PAHC de Sabadell per sancionar els bancs amb pisos buits (molt contents a més de dir-vos que la moció es va aprobar i que ens assegurarem que es compleix).
Al segon veiem al Pau participant de la comissió d’empresa i ocupació parlant de la indefensió de les afectades davant de la Banca.

Veieu-los els dos que valen molt la pena.