Els mossos i el BBVA ens han tancat a la oficina

Durant el matí sembla que aconseguirem una reunió amb l’entitat, ajudeu-nos a que puguem anar a la reunió demostrant que si ens toquen a una ens toquen a totes.

Nosaltres no ens rendirem encara que haguem de passar allà dins dies.

El BBVA no ens deixa sortir? Nosaltres no les deixarem entrar.

Aquest migdia quan gairebé arribàvem a les 60 hores d’ocupació de l’oficina de BBVA ens hem trobat amb que un notari de l’entita, acompanyat del directiu i d’una dotació de mossos han tancat una trentena de companyes dins l’oficina.

Tant els mossos com la seguretat privada del banc i els seus directius ens han fet saber que qui vulgui pot sortir però que no podrà entrar ningú ni podrem fer entrar subministraments a les tancades.

Aquesta novetat sorprèn encara més perquè aquest matí la jutgessa que instrueix el cas ha decretat que no procedia el desallotjament cautelar per no tractar-se, la ocupació d’un delicte sinó, com a molt, d’una falta.

tot i que des del primer moment hem intentat negociar amb el BBVA i en tot moment s’havien negat aquest matí havíem aconseguit aparaular una reunió per demà.

Aquesta acció entenem doncs que es fa, per part de l’entitat veient que no aconseguiran una solució ràpida amb un desallotjament per a esgotar-nos i obligar-nos a abandonar.

Anunciem doncs que no aguantarem i que no només no abandonarem la oficina sinó que seguirem buscant maneres d’asseuren’s a negociar amb l’entitat perquè condoni les deutes abusives de les 10 famílies afectades.

Denunciem també l’actitud dels mossos que s’han posat al servei del BBVA com a cos purament mercenari ja que, no existint cap ordre de desallotjament han acompanyat en tot moment la comitiva de l’entitat com a mesura de pressió afegida.

La solució per nosaltres és ben senzilla. Volem la dació per els deu propietaris de la hipoteca i la condonació pels deu avals.

Aquests deutes son il·legítims i les famílies no els podran pagar mai per tant aquest desplegament policial és només un malbaratament més dels recursos públics i una mostra més que les diferents administracions prefereixen criminalitzar-nos i perseguir-nos en lloc de perseguir els autèntics culpables.

Editat, nota important: CONVOCATÒRIA
El BBVA creu que, trancant-nos a l’oficina i no deixant entrar menjar ni relleus ens guanyarà aquest pols.
S’han equivocat molt. No només aguantarem tant com faci falta sinó que a més estem segures que podem contar amb la solidaritat de les altres PAHs per trencar el setge.
Convoquem per tant a les PAHs de l’estat a que, cada una en la mesura de les seves possibilitats, tanqui o evitin que obrin les oficines que el BBVA de les seves localitats demà divendres 7 de març al mati.