Resultat de les negociacions

Després de 9 dies d’ocupació de la central del BBVA de Sabadell avui finalment teníem una segona reunió amb el BBVA en la que esperàvem poder arribar a l’acord d’eliminar els avals dels 10 casos.
Després de 3 hores de negociacions no han accedit a eliminar els avals de cap cas dels que presentàvem, així que hem decidit aixecar-nos de la taula de negociació.

El BBVA creu que ens pot guanyar la batalla per desgast i prefereix seguir amb l’oficina ocupada, esperant que en marxem, a cedir aquests 10 casos i mostrar debilitat.

La banca doncs,  torna a fer càlculs de costos i beneficis i de nou torna a ser absurd. Nosaltres lluitem perquè no tenim més remei i cap càlcul numèric podrà res contra 10 famílies que busquen que els seus pares,  gendres o germans no perdin la casa.

Per tot això resistirem, no marxem de l’oficina ocupada, i buscarem noves maneres d’apretar el BBVA perquè entengui que no ens rendirem sense treure els 10 avals de les 10 hipoteques.

No dubtem que el banc, en haver tombat el jutjat de Sabadell el recurs contra la petició de desallotjament,  intentarà buscar noves maneres de fer-nos fora de l’oficina. Per això us demanem que estigueu atentes a les xarxes socials i al correu per poder demanar-vos ajuda en cas d’un hipotètic desallotjament.