Seguim dormint al banc, amb les portes obertes

Esperem que totes hagueu seguit l’evolució de #segrestBBVA pels diferents canals i ja sapigueu, des del migidia, que tot ha acabat bé.

Ara, amb calma des del banc, amb les portes obertes, volem escriure un petit resum del dia.

Durant aquesta nit la seguretat privada del banc, escoltada pels mossos d’esquadra, han tancat la porta, com ja van fer fa uns quants dies, deixant incomunicades les nostres companyes.

Des de primera hora del matí molta gent s’ha anat concentrant a la porta de l’oficina fins que, a les 14:00, hem pogut entrar a la oficina i aconseguir mantenir les portes obertes.

Volem donar les gràcies a totes les que ens heu donat suport, sobretot les que ereu davant la porta en aquest moment eufòric en que hem reocupat la oficina. També a aquelles que ens heu enviat els vostres ànims i a les moltes PAHs que, un altre cop, han tornat a apretar al BBVA.

Ha estat un dia molt dur amb un final feliç però no ens podem adormir.

Se’ns presenten uns dies plens d’activitats.
Avui mateix les companyes de justa revolta estan fent un taller contra la violència de gènere, Dijous a les 20h tindrem taller de flamenc, divendres una caravana de cotxes, informativa, que sortirà a les 17h del banc i després els companys de l’auditoria del deute ens faran una xerrada a les 20h. Tot això a més de múltiples sortides per fer difusió per acabar desencadenant al a manifestació de dimarts.

Seguim doncs, un pas enrere ni per prendre impuls, molt menys per descansar.