Seguim ocupant el BBVA!

Durant el dia d’avui hi ha hagut moltes noticies. Ens han assetjat, les PAHs dun munt de municipis ens han mostrat el seu suport… finalment, i gràcies a les ocupacions d’oficines del BBVA arreu hem aconseguit asseure’ns a negociar amb l’entitat.
La negociació no ha estat suficient però hem aconseguit que el banc tornés a obrir les portes, deixant lliures les companyes que han passat més de 24 hores tancades sense menjar ni poder tenir un relleu.
Hem aconseguit també que l’entitat es comprometi a estudiar els casos i donar-nos una resposta en una nova reunió dimecres 12.
El BBVA com a part de la negociació volia que abandonéssim l’oficina i ens hi hem negat. Hem acordat que si no ens donaven una resposta avui avui de cap manera abandonaríem l’oficina.
Ens quedem, per tant, com a mínim fins dimecres i si dimecres la resposta que ens donin no ens satisfà decidirem si ens quedem encara més.

Una ocupació d’aquestes característiques és i serà en els dies que vinguin, una prova de resistència per a tota la nostra PAH, us demanem doncs que vingueu a fer-nos costat. Veniu a cantar i ballar amb nosaltres, veniu amb nens i nenes, veniu amb ganes de fer companyia i convertir durant uns dies més una trista oficina bancaria en un espai de reivindicació i festa.

Cada hora més que passem és una hora més que demostrem que estem guanyant!

Intentarem anar informant però el ritme d’aquests dies ens posa difícil fer-ho. Podeu seguir-nos a twitter per estar al dia!