Continuïtat de l’ultimàtum

Avui acaba la data límit que havíem marcat per reprendre les accions en el punt que les vam deixar el 22 de març si el BBVA no materialitzava abans les solucions promeses.

Com a conseqüència d’aquest ultimàtum, BBVA -de qui no havíem tingut notícies en 55 dies- va trucar tots els afectats per reunir-se amb cada un d’ells entre divendres passat i el proper dimecres. Davant d’aquest gest hem decidit esperar fins dimecres per veure quin és el resultat d’aquestes reunions, si les propostes són les mateixes que van fer a les deu famílies mentre estàvem al banc, entendrem que aquest és un gest cínic i, per tant, seguirem endavant amb les accions d’assenyalament dels culpables. Si, pel contrari, es concreten solucions factibles, estarem encantades d’acceptar-les i recollir els fruits de la nostra lluita, de la de totes.