Que les multes no ens aturin, necessitem la vostra ajuda

A la PAHC de Sabadell el 4 de març vam començar una acció perquè BBVA retirés els avals de 10 casos de famílies que havien acreditat estar en risc d’exclusió social, així com també ho havien acreditat les famílies dels avalistes, exigíem doncs el compromís per escrit que no s’efectuarien desnonaments en cap dels deu casos ni ens els deu avalistes, ja que el BBVA es negava a negociar amb nosaltres.

Aquesta acció ens va portar a tancar-nos a la seu del BBVA durant 17 dies. 17 dies en que les PAHs de tot l’estat ens van fer costat i en que el BBVA es va veure contra les cordes. 17 dies de resistència que haurien estat més si el BBVA no hagués segrestat les nostres companyes dins l’oficina impedint que hi entressin aigua i menjar.

El 26 de març, 22 dies després d’haver iniciat l’acció anunciàvem que acceptàvem la solució que havia fet pública el BBVA mitjançant un comunicat i els vam instar a negociar amb nosaltres.

El BBVA però, es seguia negant a reconèixer la PAHC com a interlocutor i per tant tota la negociació es va fer amb la mediació de l’ajuntament de Sabadell. Finalment, després de mesos seguir amb la pressió al carrer i davant diverses oficines de l’entitat vam aconseguir resoldre positivamente tots els casos.

Malgrat aquesta enorme victòria de la lluita col·lectiva, un cop més, el nostre col·lectiu ha estat víctima, durant aquesta campanya de la repressió per part del cossos policials. En aquest cas, una denúncia per part dels Mossos d’Esquadra, ha derivat en diverses multes de trànsit a militants de la PAHC per participar en una caravana de cotxes per fer difusió de l’acció que estàvem duent a terme. La xifra total d’aquestes multes ascendeix a més de 1560 euros 2300 euros (ha pujat pels recàrrecs) . Una xifra inabastable per a la PAHC i les seves militants. Per això, volem denunciar una vegada més la repressió policial que patim tots els moviments socials que diàriament plantem cara al carrer contra un sistema que ens condemna a la misèria, i per l’altra, volem fer una crida a la solidaritat de tota la ciutadania i entitats de Sabadell i d’arreu per a que a través de les seves petites aportacions, i en la mesura de les seves possibilitats, ens ajudin a sufragar el cost d’un nou atac repressiu a la PAHC, en aquest cas, en forma de multes de trànsit del tot injustificades.

Podeu fer el vostre donatiu al nostre número de compte:

ES71 3025 0014 08 1400045744

La solidaritat, un cop més, serà la nostra millor arma!

Moltes gràcies a tots i totes!

Ens veiem als carrers!