[desconvocada] Petició de suport urgent al #blocGuillemAgulló

[EDIITAT 22:20]

Desconvoquem la concentració de suport ja que marxen els Mossos i els representants de la constructora.

Moltes gràcies a totes les que heu respost tant ràpid!


 

Avui poc després de les 9 del vespre s’han presentat davant del #blocGuillemAgulló representants de l’empresa especuladora i constructora propietària actual de l’immoble amb una patrulla de mossos d’esquadra amb la intenció de precintar 24 de 27 pisos al·legant que com que hem fet públic que “havien entrat 3 famílies” els altres haurien de ser buits.

Aquesta actuació dels mossos és totalment vergonyosa ja que demostra que l’adimistració prefereix precintar blocs i que segueixin en desús abans que no pas permetre que les famílies auto-organitzades donin solució al gravíssim problema habitacional.

Aquesta nova manera d’actuar dels Mossos no només demostra un cop més a qui serveixen sinó que a més requereix una resposta immediata de totes aquelles persones que creguin que és intolerable acumular pisos buits mentre hi ha gent que dorm al carrer.

Un cop més necessitem doncs la vostra ajuda i és per això que us convoquem ara mateix davant el bloc Guillem Agulló al carrer Puig i Cadafalch 43-49.

Seguiu el nostre compte de twitter per tenir la última informació: