Cap de les vaguistes del 29M de Sabadell entrarà a presó

CFPEdJRWYAA8l9H

Segons acaben de comunicar des de la concentració de davant dels jutjats de Sabadell cap de les companyes que havien de ser jutjades avui entraran a la presó.

El cas s’ha tancat amb un acord previ que estableix penes de 6 mesos de presó per a dues de les companyes i l’absolució per a la tercera. Les penes de presó no seran efectives al no tenir cap de les dos companyes cap pena prèvia.

Celebrem que cap de l’estat no segresti amb presó a cap de les nostres companyes però ens sembla totalment intolerable la persecució política i al dret de vaga que ha suposat tot el procés.

Una persecució, a més, aleatòria. Aquell dia de vaga vam sortir totes al carrer a lluitar pels drets de totes. Les tres persones que s’enfrontaven al procés judicial d’avui haurien pogut ser qualsevol de nosaltres i des del primer moment tot plegat va ser un muntatge per atemorir-nos.

Celebrem doncs que la pressió popular hagi aconseguit aturar la seva campanya de la por i repetim que tornarem a sortir a cada vaga general encara amb més força.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!