Les PAHs del Vallès a la marxa per les ILPs

unnamed

 

La PAH ha fet ja dos campanyes per presentar ILPs contra els desnonaments. La del congres dels diputats que va ser desestimada després de recollir un milió i mig de firmes i la de la generalitat de catalunya que, tot i se aprovada encara n’esperem l’execució i l’aturada real de tots els desnonaments.

A més a Catalunya s’ha presentat ILPs per la renda garantida i per un nou sistema educatiu que juntament amb els mil aspectes de les lluites socials són una mostra clara de que les classes populars volen autogovernar-se i estan mobilitzades i preparades per fer-ho.

Per tot aixo la PAH de Sabadell així com moltes altres PAHs d’arreu ens mobilitzarem el 18 i 19 de setembre.

Com a PAH de Sabadell animem a tothom a sortir amb nosaltres caminant des de plaça del treball el divendres dia 18 de setembre a les 17:30.

El 18 anirem fins a Ripollet i el 19 de Ripollet a Barcelona, allà confluirem a Arc de Triomf per marxar plegades a Pla de Palau. Reivindiquem pa, habitatge, educació, sanitat, treball i llibertats.

Si no podeu venir des de Sabadell a Barcelona us animem a triar el tram que us vagi millor, a venir a donar-nos suport a la concentració de plaça del treball o a Barcelona el dia 19.

ILP en marxa, el poble mana!

(podeu veure la segona part del recorregut aquí)