Nou revés judicial al BBVA. Stop persecució i criminalització de la PAHC de Sabadell!

Una nova trompada judicial al BBVA demostra l’acarnissament gratuït d’aquesta entitat usurera contra el nostra col·lectiu i el nul (i reiterat) recorregut que les seves denúncies contra militants de la PAH que de forma determinada lluiten per fer efectiu el dret d’habitatge.

Primer el Jutjat nº1 de Sabadell ja va desestimar la petició de considerar un delicte romandre dins l’oficina de l’entitat, durant el pols que vam mantenir en els llargs dies d’ocupació, i ho va tramitar com una mera falta. El BBVA va recórrer, i el mateix jutjat va tornar-ho a desestimar. Insistint en la voluntat d’establir un precedent criminalitzador van tornar a recórrer, aquest cop a l’Audiència Provincial. Bé, doncs hem tornat a guanyar.
L’Audiència afirma que “no s’aprecia la concurrència de violència ni intimidació. Si molèsties que entren dintre d’una possible falta”.

Exigim a l’entitat, amb beneficis astronòmics i amb una voluntat inexistent d’aportar solucions a desenes de persones afectades per la seva política voraç a la nostra ciutat, que destini menys recursos a intentar condemnar-nos i més a mobilitzar el seu parc buit, que està podrint-se de fàstic per la seva inacció i manca de sensibilitat social.

Ni una passa enrera,

PAHC Sabadell.
21 d’octubre de 2015.