BBVA insisteix amb l’ofensiva, FINS QUAN?

BBVA FA FORA 7 FAMíLIES de casa seva AQUESTA SETMANA!

Fa moltíssims mesos que alertem i denunciem les pràctiques criminals d’aquesta entitat financera. Fa moltíssim que sabem que el nivell de vulnerabiltiat residencial és tant elevat que la única alternativa de les famílies és OKUPAR. Fa també, molt i molt de temps que estem treballant per erradicar a aquesta problemàtica

Fa poc menys de dos mesos, BBVA va seure a una taula amb nosaltres i l’Ajuntament de Sabadell per abordar la qüestió i el mateix Ajuntament ha explicitat que cal pressionar a l’entitat fins que aquesta cedeixi lloguers socials per okupacions i pisos pel parc públic de la ciutat. BBVA va assegurar a la PAHC de Sabadell el seu compromís d’estudiar tots i cadascun dels casos d’okupació i treballar per a poder atendre les demandes de lloguers socials d’aquestes famílies. A dia d’avui, no tan sols no ho ha fet sinó que BBVA segueix fent ús de l’assetjament judicial a les famílies que estan okupant i aquesta setmana tenim coneixement de 7 desallotjaments, com a mínim! Ahir mateix vam aturar-ne un d’ells a la mateixa porta. Però no són els únics, tenim una llista llarga de dates de desallotjaments d’altres famílies durant el mes de març. Aquesta dinàmica és intolerable.

El govern d’aquesta ciutat ha de prendre partit fent un pas endavant en aquesta lluita, BBVA no compleix!

La PAHC de Sabadell i tot el moviment de les PAH’s arreu del nostre territori hem iniciat una nova campanya contra aquesta empresa privada criminal. La campanya Obra Social La PAH defensarà totes i cadascuna de les okupacions a immobles de BBVA fins a regularitzar-les. Atentes a properes convocatòries i fins la victòria!

CONVOQUEM A TOTHOM DIVENDRES 26/02 a les 10h a la Plaça del Pi (Avinguda de Matadepera) per fer una ACCIÓ CONJUNTA per a ATURAR TOTS AQUESTS DESALLOTJAMENTS a la mateixa oficina de l’entitat bancària.

PROPERS DESALLOTJAMENTS:

  • DILLUNS 29/02, 10h, c/ Campoamor, 38.
  • DILLUNS 29/02, 09h c/ Calvet Estrella, 83 (Sol i Padrís)
  • DIMECRES 02/03, 09h c/ Onyar, 19 (Torrerromeo)
  • DIMECRES 02/03, 12h Plaça Rogelio Soto Bloque 7 (Campoamor)
  • DIJOUS 03/03, 12h Plaça Vicens i Vives, 6 (Campoamor)

i dintre d’uns dies més…

  • 16/03, 10h Passatge Paderna, 6 (Can Deu)
  • 17/03, 10h C/Drapaires, 7 (Campoamor)