PAHC Sabadell 13 – BBVA 0

Ridícul espantós de BBVA davant la força i la dignitat de la PAHC. Hem tornat a guanyar contra el BBVA! 

BBVA perd el judici a les 13 companyes denunciades per l’okupació durant 17 dies d’una oficina de l’entitat. Totes les persones imputades han quedat absoltes i es posa de manifest, una vegada més, que l’entitat abusa dels serveis jurídics públics per actuar en pro del propi benefici privat.

Una nova trompada judicial al BBVA demostra l’acarnissament gratuït d’aquesta entitat usurera contra el nostra col·lectiu i el nul (i reiterat) recorregut que les seves denúncies contra militants de la PAH que de forma determinada lluiten per fer efectiu el dret d’habitatge.

Exigim a l’entitat, amb beneficis astronòmics i amb una voluntat inexistent d’aportar solucions a desenes de persones afectades per la seva política voraç a la nostra ciutat, que destini menys recursos a intentar condemnar-nos i més a mobilitzar el seu parc buit, que està podrint-se de fàstic per la seva inacció i manca de sensibilitat social.

Exigim que retiri les denúncies que encara no s’han resolt per a altres accions del nostre col·lectiu en defensa del dret a l’habitatge. Queda evident que el cost econòmic que BBVA destina a la repressió no servirà per a aturar-nos!

Ni una passa enrere!