GRÀCIES

Moltíssimes gràcies a totes les que vau fer possible que la celebració del nostre 5è aniversari fos tot un èxit. Gràcies als companys i companyes i a tot el veïnat per baixar a compartir la plaça, a festejar en comú i a reafirmar càlidament que anem totes a una en una mateixa lluita: la lluita de la majoria, de les senzilles, de les desposseïdes de sempre per reapropiar-nos d’allò que és nostre i ens ha estat arrabassat.

I és que en aquests 5 anys de lluita com a PAHC no hem parat de recuperar aquestes coses: les nostres cases, però també i sobretot, la nostra dignitat, la vida en col·lectiu i l’alegria. Dissabte la plaça mostrava el que hem construït fins ara i la nostra força per no deixar de fer-ho.

Volem donar les gràcies de forma especial a la bona gent de la Capsa de Tronsper l’equip de so, tècnic i humà que va fer que sonés tot de meravella. A la colla de Bastoners de Sabadell i a les Bruixes del Nord, per mostrar-nos, un cop més, que la cultura popular està de part dels bons. A la coral Els Notes per inaugurar l’acte amb tanta alegria i bon rotllo! Al descobriment de l’any, el gran Antonio el Remendao, que ens va fer ballar a tots a ritme de rumba i salero! Un agraïment enorme també pels Lágrimas de Sangre, per acceptar la nostra invitació des del minut zero sense condicions i per donar-ho tot a l’escenari. I al nostre compah DJ Berni, que va fer una sessió a l’alçada de l’esdeveniment. Gràcies a tots i totes per ser-hi.

Una abraçada i agraïment infinit també a tots els companys i companyes dels diversos col·lectius que van voler acompanyar-nos i dedicar-nos unes paraules que ens van emocionar. Gràcies per ser-hi sempre CNT, CGT, Associacions de Veïns de Torreguitart i Gràcia, Iaioflautes, Justa Revolta, Casal Cancapablanca, CSA l’Obrera i ALLAC. I com no, a les compah’s de les PAH’s de Barcelona, Terrassa i Bages, i de tota la resta de PAH’s que vau voler celebrar amb nosaltres aquests 5 anys de lluita.

Tampoc en volem oblidar del Diego (Milvietnams), el nostre dissenyador de capçalera, que va crear un logo preciós pel nostre aniversari i que ja són incomptables els cartells i dissenys que ens ha regalat a la PAHC tots aquests anys. Per últim, gràcies també a Aspencat per cedir-nos el tema musical que acompanya el vídeo de l’aniversari.

Finalment, als patètics feixistes que la nit anterior van intentar decorar la plaça amb els seus gargots, els responem que ens trobaran sempre de cara, de la banda de les treballadores de tots els orígens, de les lluites col·lectives, i de les places que fan ganes de viure com ho feia la nostra dissabte passat. Els deixem algunes fotos a veure si així ho entenen.

SEGUIM! SÍ SE PUEDE!