A LA PAHC SOM ANTIFEIXISTES!

Davant les recents agressions, amenaces i intents d’intimidació contra el CSA L’Obrera per part de grupuscles feixistes, la PAHC de Sabadell, com a un dels col·lectius fundadors del projecte, volem manifestar el següent:

– La nostra satisfacció per la ràpida i massiva resposta del nostre col·lectiu que, davant la concentració d’un nombrós grup de neonazis va decidir, sense cap mena de dubte, suspendre l’assemblea setmanal per a mobilitzar-se en defensa de les nostres companyes.

– El nostre suport absolut al CSA l’Obrera i a totes les persones i col·lectius que en formen part, així com la nostra voluntat de redoblar la nostra participació i esforços en un espai que desenvolupa una tasca fonamental al barri. La defensa de l’Obrera és també la defensa de la PAHC!

La PAHC de Sabadell ha sigut, és i serà una organització antiracista i antifeixista. El nostre és un moviment ric i divers, integrat per persones d’orígens, cultures i religions molt diferents, però d’una sola classe i amb una sola lluita. La nostra força rau en la solidaritat, en la unió de totes les explotades per un sistema econòmic capitalista que té com a únic objectiu exprimir-nos primer i expulsar-nos després. El racisme, la xenofòbia i el feixisme ens trobaran sempre de cara per combatre’ls.

Avui, la PAHC de Sabadell vol manifestar amb més força que mai que als nostres carrers i barris el feixisme no passarà!