La il·lògica del BBVA torna a portar a judici a tres membres de la PAHC

Dimecres, 25 de maig a les 10.30h davant dels Jutjats de Sabadell

 

L’entitat financera BBVA segueix abusant sistemàticament del serveis judicials públics. D’aquesta manera, genera una despesa inútil i absurda amb l’únic objectiu d’exercir repressió sobre el nostre moviment polític. Aquesta vegada ha denunciat a tres companyes per haver-se acostat a una de les seves oficines a demanar l’aturada de quatre desnonaments.

BBVA no està cedint el seu parc d’habitatge disponible a l’administració, segueix assetjant i deixant al carrer a TOTES les famílies que, sense cap alternativa, s’han vist obligades a ocupar un immoble de la seva propietat i, a més, denúncia per sistema a les nostres companyes quan ens acostem a les seves oficines a reclamar que es garanteixin els drets humans de la nostra població.

El context de degradació econòmica i social que patim no és un esdeveniment meteorològic contra el que no hi podem fer res. Amb les seves pràctiques, BBVA és un dels grans agents responsables que fa que sigui així i, pel moment, sembla que no té cap intenció d’aportar solucions i fer-ho fàcil per ningú. BBVA contra el món, amb l’únic objectiu de protegir el seu capital i potencial mercantil. Seguirem enfrontant-nos a aquesta macroempresa, sempre, perquè les seves pràctiques antisocials esdevenen l’antítesi del món que volem construir. Un món on totes les persones siguin respectades.

La nostra millor arma, la solidaritat!

Veniu a donar suport a les companyes denunciades!!
Dimecres, 25 de maig a les 10.30h davant dels Jutjats de Sabadell.

Tothom al carrer!

 

CYcILcnWcAQMpBg.jpg_large